Conectează-te cu Facebook

Bine ai venit!
FEEDBACK Memoriu

Alarma auto cu pager, Viper 3305V

Viper 3305V
Pret: 1.019,90 Lei(TVA inclus)
Livrare gratuita
Pret: 1.019,90 Lei(TVA inclus)
Livrare gratuita
Adauga articole in cos
Garanție Pe Viață

COMENZI TELEFONICE:

0729020606

 • Alarma auto cu pager, Viper 3305V

  Descriere

  Alarmă auto pager  • tehnologie bidirecţională

  • o telecomandă LCD bidirecţională şi o telecomandă unidirecţională cu 5 butoane

  Descriere (Alarma auto cu pager, Viper 3305V)

  Principalele beneficii ale sistemului de securitate Viper 3305V sunt:

  1. Telecomandă Viper 3305V cu ecran LCD 

  Telecomanda Responder este bidirecţională şi vă va informa în orice moment despre starea maşinii dumneavoastră prin intermediul unor pictograme clare şi intuitive. În cazul declanşării sistemului de securitate, veţi fi înştiiţat instantaneu şi veţi vedea şi cauza declanşării.

  2. Senzor de şoc dublă zonă - StingerŸ DoubleGuardŸ 

  Avertizează atunci când maşina este lovită. La o lovitură uşoară sistemul de securitate generează un sunet de preavertizare, iar la o lovitură puternică sistemul declanşează procedura completă de avertizare.

  3. Sirena autoalimentată* 

  Declanşează sistemul dacă un hoţ decuplează sistemul de securitate de la bateria maşinii.

  4. Senzor de perimetru dublă zonă* 

  Semnalează prezenţa unei persoane mult prea aproape de maşină, generând un sunet de preavertizare şi avertizează la orice mişcare din interiorul acesteia.

  5. Senzor de geam spart* 

  Detectează orice tentativă de spargere a unui geam. Senzorul conţine un microfon şi un software capabil să recunoască frecvenţa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine în completarea senzorului de şoc al sistemului de securitate.

  6. Senzor antitractare / ridicare* 

  Previne furtul roţilor sau încercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.

  7. Fără alarme false – Nuisance PreventionŸ Circuitry (NPC™) 

  Nici un sistem AvitalŸ nu vă va deranja vecinii, pentru că beneficiază de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPCŸ. Acest circuit previne declanşarea repetitivă a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele făcute de maşinile grele, sau animalele. În cazul în care un senzor declanşează sistemul de securitate de 3 ori într-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Dacă în intervalul acesta senzorul încearcă să declanşeze sistemul încă o dată, cronometrul se va reiniţializa la zero.

  8. Deschiderea portbagajului din telecomandă.**

  La apăsarea unui buton al telecomenzii dumneavoastră Viper, portbagajul se va deschide.

  9. Descuierea cu prioritate a uşii şoferului 

  Previne tentativele de jaf în parcare, descuind doar uşa şoferului la o simplă apăsare de buton; la o a doua apăsare de buton se vor deschide şi restul uşilor maşinii.

  10. Ridicarea / coborârea geamurilor faţă / spate din telecomandă*** 

  Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul maşinii sau pentru cazurile în care lăsaţi în maşină un animal de companie.

  11. Aprinderea farurilor din telecomandă** 

  Luminează drumul de la / până la maşină şi permite localizarea maşinii pe întuneric.

  12. Armare pasivă 

  Sistemul de securitate poate fi programat să încuie uşile automat. Această funcţie este facilă pentru momentele în care uitaţi să încuiaţi maşina sau aceasta se descuie accidental.

  13. Anularea senzorilor din telecomandă

   Pentru momentele în care doriţi ca senzorii sistemului dumneavoastră sa nu fie activi, puteţi să-i anulaţi prin apăsarea succesivă a butonului de armare. Această funcţie este folositoare atunci când lăsaţi în maşină un animal de companie care ar putea declanşa sistemul de securitate. 

  14. Preavertizare (Warn AwayŸ) 

  Senzorii de şoc şi de perimetru ai sistemelor de securitate Avital au două praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibilă încercare de furt, sau de agresiunea asupra maşinii, fără a fi nevoie de declanşarea completă a sistemului de securitate.

  15. Armare/dezarmare fără sunete de confirmare - Silent Mode™ 

  Sunt momente în care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare îi pot deranja pe cei din jurul dumneavostră (în special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton al telecomenzii, maşina confirmând comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de poziţie).

  16. Protejarea transmisiei radio dintre telecomandă şi maşină prin tehnologia Code Hopping Technology™ 

  Sistemul de securitate foloseşte un algoritm de generare de numere aleatorii, astfel încât posibilitatea clonării telecomenzii este imposibilă.

  17. Indicator electroluminiscent Viper*

  Acest semnal luminos, montat pe parbrizul maşinii, foarte vizibil atât noaptea, cât şi ziua, avertizează hoţii de prezenţa sistemului de securitate VIPER instalat pe maşina dumneavoastră.

  18. Garanţie pe viaţă

  Cumpărătorii sistemelor de securitate Viper primesc garanţie pe toată perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.


  Note

  • Activarea unor funcţii poate necesita utilizarea unor module opţionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al maşinii dumneavoastră.

  * Accesoriu opţional 
  ** Verificaţi compatibilitatea acestei funcţii cu vehiculul dumneavoastră 
  *** Poate necesita un accesoriu suplimentar 

  Detalii (Alarma auto cu pager, Viper 3305V)

  CarSystems.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă prezentare. Rareori acestea pot conţine mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. Vă stăm oricând la dispoziţie pentru eventuale clarificări.