Program : Luni - vineri 9:00 - 17:00, sambata si duminica inchis

Alpine DVR-F200 Camera de bord pentru inregistrat in trafic

869,00 RON
în stoc
SKU
DVR-F200

Alpine DVR-F200 Camera de bord pentru inregistrat in trafic

Alpine WiFi Dash Cam
 

O cameră de bord care înregistrează continuu prin parbrizul frontal al vehiculului. Imaginile înregistrate pot fi utilizate ca dovezi digitale în cazul unui accident rutier, spargere sau vandalism. Când sunt parcate, camerele de bord pot captura dovezi video și imagini dacă se detectează un vandalism.
Alpine oferă o cameră de bord high-end (DVR-F800PRO) care include funcții de asistență la conducere, precum și un model de înregistrare obișnuit (DVR-F200). Există camere opționale pentru  spate, disponibile pentru ambele modele. Puteți utiliza aplicația convenabilă pentru a face ajustări și pentru a vizualiza înregistrări din mers.
Descărcați Alpine Dash Cam Viewer pentru PC sau MAC, pentru a vizualiza înregistrările pe computerul dvs. acasă.
DVR-F200 înregistrează la rezolutie 1080p Full HD cu 30 de cadre pe secundă și dispune de senzorul de imagineCMOS pentru o calitate excelentă a înregistrării chiar și pe timp de noapte. Acest lucru vă permite să înregistrați detalii importante, cum ar fi plăcuțele de înmatriculare ale vehiculului, pentru a avea o dovadă solidă a evenimentelor într-o instanță de judecată. De asemenea, sunt înregistrate informațiile geografice GPS și viteza de deplasare.
Înregistrarea incidentelor de trafic – După ce ați intrat în vehicul și ați pornit motorul, camera de bord va începe automat înregistrarea. Videoclipurile înregistrate sunt salvate în segmente de un minut. În caz de accident, sistemul de monitorizare a impactului activ va stoca automat datele video cu zece secunde înainte și după o coliziune înregistrată. DVR-F200 include un card micro SD de 16 GB.
GPS încorporat – Folosind datele GPS de pe DVR-F200, puteți identifica cu precizie pe hartă locația și rutele vehiculului cu viteza de deplasare. GPS-ul vă ajută să evaluați cu exactitate starea unui accident, oferindu-vă viteza vehiculului, direcția coliziunii și gravitatea impactului. Locația GPS poate fi văzută pe harta digitală în Dash Cam Viewer.
Aplicație pentru smartphone-uri – Descărcați aplicația „Thinkware Dash Cam Mobile Viewer” din Apple App Store sau Google Play pentru a verifica, descărca sau șterge înregistrările. De asemenea, puteți vedea live camera dvs. de bord (foarte convenabilă atunci când instalați și configurați camera) pe telefonul dvs. smart. Telefonul dvs. se va conecta la Dash Cam folosind tehnologia WiFi.
Alpine oferă o cameră retrovizoare (RVC-R200) care înregistrează simultan traficul prin luneta. Acest lucru vă oferă securitate suplimentara în timp ce conduceți, precum și în modul de supraveghere pe perioada in care este parcata masina. Există de asemenea, o cameră cu infrarosu de supraveghere a cabinei (RVC-I200IR). Dacă aveți nevoie de mai mult spatiu de stocare a datelor, exista cardul micro SD de 64 GB (DVM-64SD) – se vinde separat.
Funcționează pe tiruri, camioane și autobuze – Această cameră este compatibilă cu sistemele de 12 și 24V, astfel ca poate fi instalată fără utilizarea transformatoarelor de tensiune.
Opțiuni de cablare – DVR-F200 include un cablu pentru conectarea camerei dvs. direct la bateria vehiculelor, precum și un cablu pentru brichetă pentru instalarea DIY ușoară.
 

Caracteristici tehnice:

Camera

2.13 Megapixel, ON Semiconductor CMOS
Resolution: Full HD (1920 x 1080P)

Capacity

Micro SD Card 16GB included


Recording Modes

Continuous Recording
Incident Recording
Manual Recording
Parking Recording (parking mode)
Audio Recording


General

3-Axis Accelerometer G-Sensor (3D, ±3G)
External GPS
Built-in Wi-Fi
Built-in Speaker
Input Power: DC 12/24V
Connection Interface: 1 x V-IN port


Dimension

98.5 x 34 x 22 mm
Weight

54 g


Package Contents

Main dash cam unit
Mount with 3M tape (1ea)
Cigar jack cable
Hard-wire cable
Adhesive cable holder (3ea)
Micro SD memory card with adapter (consumable)
Quick Start Guide / Warranty Card

Mai multe informatii
Brand Alpine
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Alpine DVR-F200 Camera de bord pentru inregistrat in trafic
Copyright © 2002-prezent CarSystems.