Multimedia Audio / Video

Playere Multimedia cu DVD

Controlează sistemul tău audio/video cu unul din aceste DVD receivere. Vei găsi o mulțime de conexiuni pentru sursele tale video, pentru amplificatoare și altele. De asemenea, majoritatea receiverelor prezintă ecrane încorporate.

In-dash DVD Receivers
Playere Multimedia OEM Dedicate

Vă place aspectul sistemului audio de fabrică al mașinii dar v-ați dori să fie mai performant? Aceste DVD-uri cu navigație se potrivesc perfect în bordul mașinii dumneavoastră.

In-dash DVD Receivers
Integrare Multimedia & Interfete Video

Controlează-ți sistemul audio/video cu unul din DVD receiverele din oferta noastră. Aici vei găsi o multitudine de conectori pentru surse video, amplificatoare și altele. Cele mai multe DVD receivere au ecran încorporat.

Magazii cu DVD & Playere DVD

Adaugă sistemului tău capacitatea de a reda fișiere video cu o unitate de bord sau o magazie pentru DVD-uri. Acestea se montează intr-un loc convenabil, de unde unitatea emite un semnal audio/video sistemului dumneavoastră și ecranului, sau în spatele autovehiculului de unde acestea pot trimite semnal unui ecran cu căști wireless.

DVD-uri Portabile

Cea mai simplă soluție pentru instalarea unui sistem video în mașina dumneavoastră- multe playere DVD portabile includ elementele de fixare pentru tetieră. De asemenea pachetele conțin adaptoare de alimentare pentru a putea fi folosite în mașină sau în casă.

Ecrane de Plafon

Savurează plăcerea vizualizării fișierelor video de pe bancheta din spate a mașinii cu aceste ecrane de plafon. Aceste ecrane ce se montează pe plafon se pliază atunci când nu sunt în uz, multe dintre ele având încorporată o unitate de redare DVD.

Ecrane de Tetieră & Universale

Înlocuiți tetierele din fabrică cu unele cu ecran încorporat și ușor de instalat. Acestea sunt disponibile după modelul mașinii, sau universale. Există 3 modele de ecrane: duale, duale cu DVD și duale cu DVD dual.

TV Tunere

Adăugând un TV Tuner te poți bucura de transmisie video de la Sirius TV sau transmisie video locală pe sistemul audio/video din mașina ta.

Camere Video de Marșarier

Atașează o cameră video de marșarier numărului tău de înmatriculare și conecteaz-o la ecranul video din mașina ta. Atunci când vei merge în marșarier, ecranul îți va arăta automat ce se află în spatele tău.

Procesoare de Sunet

Construieşte şi rafinează un sistem audio multicanal mobil cu un procesor de sunet versatil. Aveți posibilitatea de a maximiza performanţa amplificatoarelor şi difuzoarelor din automoobilul dumneavoastră, precum și de a adapta sistemul audio la acustica mașinii dumneavoastră.

Căști

Căștile wireless permit pasagerilor din spate să se bucure de o melodie în format DVD în timp ce dumneavoastră beneficiați de liniștea de care are nevoie un șofer.

Accesorii instalare Video

Produse specializate pentru a facilita instalarea unui sistem video în mașina dumneavoastră.