Ia legătura cu consilierul nostru

Ce obții când iei legătura cu un consilier de al nostru

Obții pe cineva care are cunoștințe vaste în domeniile în care operăm, cineva care v-a ajunge să te cunoască foarte bine și care îți v-a oferi exact ceea ce ai nevoie. Mai presus de toate vei obtine pe cineva al cărui scop profesional este acela de ați câștiga loialitatea și de a te face unul din mulții noștrii clienți.

Acest consilier este ghidul tău pentru toate produsele noastre, know-how şi servicii. El sau ea v-a rezolva orice probleme apar după ce comenzile dumneavoastră au fost plasate sau ori de câte ori este nevoie.

Acest serviciu personal nu ar fi fost posibil fără ajutorul angajaților noștrii care au decis să rămâna atât de mult timp alături de noi. Media de timp, a angajaților, petrecut la noi este de 3 ani de zile, ceea ce îi face foarte experimentați în domeniile în care operăm.De unde se trage experiența consilierilor?

Deoarece ne așteptăm ca acești consilieri să petreacă cât mai mult timp alături de noi, am investit foarte mult în ei pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional. Consilierii noștrii participă la multe ore de formare profesională săptămânal și au parte de instructaj în instalarea și folosirea produselor comercializate de noi.

Noi investim de asemenea și în echipamente care ajută consilierii să vă ofere răspunsuri cât mai exacte la întrebările dumneavostră. El sau ea are acces instantaneu la cea mai mare baza de date a industriei constructoare de mașini obținând informaţii exacte despre autovehicolul dumneavoastră. Am dezmembrat mii de autovehicule şi meticulos măsurat şi fotografiat spaţiile din spatele panourilor de bord şi panourilor portierelor.

De asemenea, examinăm cu atenţie toate produsele pe care le oferim şi postăm constatările noastre într-o bază de date vastă. În acelaşi timp, îl ajută și pe consilierul dumneavoastră să facă recomandări şi să răspundă mai eficient la toate întrebările tale.