CarSystems a fost infiintata in anul 2002. Firma cu capital integral romanesc s-a lansat pe piata avand ca pilon principal entuziasmul si pasiunea unor tineri. Evolutia a fost cursul firesc al companiei. Am investit timp in calitatea serviciilor si a produselor, astfel incat astazi avem departament de vanzari, tehnic, marketing si logistica. Reusita noastra se datoreaza echipei formate din tineri talentati, daruiti activitatilor pe care le desfasoara cu seriozitate, exactitate si devotament, convinsi fiind ca succesul lor depinde in totalitate de multumirea clientilor nostri.

Pasiunea pentru calitatea si respectul pentru pretentiile clientilor nostrii ne-au sustinut si ne-au motivat in drumul nostru spre inovatie. Profesionalismul, flexibilitatea si dinamismul reprezinta doar cateva din secretele succesului nostru.

Profesionisti, pentru ca fiecare membru al echipei noastre are pregatirea necesara domeniului in care activeaza, are inclinatia spre detaliu, pentru ca intreaga echipa are ca punct de reper perfectiunea avand implementat conceptul CARSYSTEMS : "nu incerca mai mult, incearca excelent".

Flexibili, pentru ca parerea clientilor nostri conteaza, pentru ca avem puterea de a ne adapta particularitatilor si cerintelor lor, in mod natural si firesc.

Dinamici, pentru ca realitatea pietei ne-o cere, pentru ca stim sa ne adaptam rapid si eficient tehnologiei care evolueaza cu o viteza fantastica, pentru ca ne ridicam la nivelul cerintelor in materie de produse si servicii ale tuturor clientilor, pentru ca desi gandim in viitor, suntem puternic ancorati in prezentul cotidian.