Program : Luni - vineri 9:00 - 17:00, sambata si duminica inchis

PACHET PLUG&PLAY AUDISON HI-FI BMW, AMPLIFICATOR AP F 8.9 BIT

8.069,00 RON
în stoc
SKU
SKU-1764243478-9280-43

Pachet audio AUDISON dedicat pentru orice tip de autovehicul BMW, de la seria 1 pana la seria 7 si x1 pana la x6 . 
Pachetul contine difuzoare fata-spate, amplificator cu procesare interna, subwoofere sub scaun si cablaje PLUG&PLAY pentru integrarea sistemului audio in masina fara a necesita modificari.

 

Difuzoare fata 


Pachetul APBMW K4 cu doua cai creeaza o scena de sunet tridimensionala si ofera mesajului muzical acuratetea timbrului esential.
Midrange-ul de 100 mm (4 ") este prevazut cu conul de hârtie dintr-un material presat care asigura un sunet natural. Dispune de o frecventa redusa de rezonanta care permite întreruperea trecerii la hi-pass în domeniul 150-200 Hz pentru o reproducere excelenta la jumatatea distantei.Bobina de 25 mm si tweeter-ul Tetolon cuprind o extindere excelenta atât pe frecventele medii cât si cele înalte si este optimizata pentru iesirea în afara axei, pentru o etapa de sunet extinsa în cele trei dimensiuni, care amplifica perceptia realitatii în cabina masinii.

 

Difuzoare spate

 

Coaxialurile APBMW X au fost proiectate pentru modelele BMW-MINI care nu permit instalarea unui sistem bidirectional pe partea din fata sau modernizarea sistemului din spate.
APBMW X4M de 100 mm (4 "), cu cos si suruburi de fixare dedicate modelului specific de masina, dispun de un con conector de hârtie rezistenta la apa pentru frecvente intermediare naturale si fara culoare.
Bobina de 20 mm si tweeterul Tetolon dome, un material care ofera caracteristici de luminozitate si amortizare, ofera caracteristici optimizate de dispersie pentru plasarea OEM, ridicând stadiul de sunet la un nivel realist.

 


Subwoofere


Subwooferele au fost proiectate cu parametri electroacustici care maximizeaza performanta pentru cutia fabricii disponibila sub scaune. Conul ABS din plastic, armat cu fibra de sticla, si structura acustica cu un magnet frontal, asigura o adâncime minima de instalare pentru o compatibilitate perfecta cu întreaga gama. Doua garnituri de poliuretan de 5 mm, furnizate, permit subwooferului sa se potriveasca perfect casetei, decuplându-l de vibratii.
Subwooferele de 200 mm (8 ") APBMW S permit o înlocuire directa a difuzoarelor OEM sub scaunele din fata, valorificând la maximum încarcatura acustica din fabrica si generând frecvente joase adânci si clare. Puteti alege între S8-2 cu impedanta de 2 ohmi si S8-4 cu impedanta de 4 ohmi pentru o versatilitate îmbunatatita a compozitiei sistemului. De fapt, în configuratia sistemelor filtrante pasive medii si înalte, cu ajutorul crossover-ului furnizat, 4 din cele 8 canale ale AP 8,9 biti pot fi configurate în modul bridge, livrând 130 W rms la fiecare S8-4 instalat sub scaun. Modelul S8-2 poate fi utilizat într-un sistem frontal complet multiplu amplificat, maximizând puterea AP 8,9 biti la 2 ohmi si utilizând înca 2 canale pentru sistemul din spate. Magnetul neodymium utilizat la S8-4 si S8-2 permite o putere si un control mai mare decât ferita, mentinând în acelasi timp adâncimea de instalare nemodificata.

 

Amplificator

 

Noul AP F8.9 bit este ideal pentru cele mai solicitante proiecte de integrare, unde este necesar o putere ridicata împreuna cu o flexibilitate DSP cu noua canale. Cuvântul „Forza”, care înseamna „putere” în italiana, descrie bine 8 x 85 W RMS si 4 x 260 în modul bridge (RMS at 4Ω), cu un raport optim între putere si dimensiune. Procesorul integrat este echipat cu un software dedicat cu 7 setari preconfigurate pentru o experienta Plug & Sound. Datorita tehnologiei incorporate Audison USS (Universal Speakers Simulator), AP F8.9 biti poate fi conectat corect si la unitatile de cap cu functia de „detectare a încarcarii difuzoarelor” care monitorizeaza prezenta unei încarcari cu impedanta mica pentru a permite audio iesiri.

 

 

Mufe de conectare
Mufele de conectare asigura instalarea PLUG&PLAY a intreg sistemuluiPentru modelele compatibile vizionati fisa technica.

 

DIFUZOARE AUTO AUDISON DEDICATE BMW APBMW K4M, SET SISTEM

Putere maxima W - 100 W

Putere RMS W - 50W

Impendanta - 4 Ohm

Sensibilitate - 89 db

Raspuns in frecventa - 90 ÷ 23k

Magnet Difuzor - Neodymium

Con Difuzor - Carton presat 

 

DIFUZOARE AUTO AUDISON DEDICATE BMW APBMW X4M, SET 2 COAXIALE

Putere maxima W - 80 W
Putere RMS W - 40W
Impendanta - 4 Ohm
Raspuns in frecventa - 100 ÷ 22k
Magnet Difuzor - Neodymium
Con Difuzor - Carton presat 

 

SET SUBWOOFERE AUTO AUDISON DEDICAT BMW APBMW S8- 4 OHM, 150 W RMS, 2 BUCATI

Putere maxima W - 300W
Putere RMS W - 150W
Impendanta - 2 Ohm
Magnet Difuzor - Neodymium

 

AMPLIFICATOR AUTO AUDISON AP F8.9BIT, 8 CANALE, 1040W

      Amplificator auto plug&play, 8 canale cu DSP integrat

      DSP incorporat cu 9 canale pe 32 de biti, 192kHz

      Clasa D

      Putere RMS:

  • 8 x 85 W la 4 Ohmi

  • 4 X 260 W in punte la 4 Ohmi

  • 8 x 130 W, la 2 Ohmi

1 x iesire de semnal RCA

Iesire semnal subwoofer RCA: 0-4V

Intrare high level

1 x intrare digitala optica

1 x intrare USB

1 x intrare DRC (telecomanda)

Crosover full/hipass/lopass/bandpass

Reglaj faza : 0° / 180° Grade

Frecventa crossover 20Hz-20kHz in 68 de trepte

Sigurante de 2 x 30 A

Dimensiuni: 238 x 49.5 x 155 mm

Greutate: 1.98 kg

 

CABLU PLUG&PLAY APBMW REAMP 1

Realizat special pentru automobilele BMW si Mini
Obtineti semnalul stereo din sursa OEM fata si spate.

Plug & Play
Acest cablu de tip Plug & Play ofera posibilitatea de a bi-amplifica difuzoarele frontale ale vehiculelor BMW si MINI care nu sunt prevazute cu un amplificator OEM

OEM amp iesire de rutare
Traseaza iesirile de amplificator bit AP la fiecare amplificator OEM de sapte canale: Mid-Hi FL; Mid-Hi FR; WF FL; WF FR; RL; RR; Centru

Sursa de alimentare OEM
Recuperati sursa de alimentare a amplificatorului OEM care va fi utilizat cu bitul AP (+ BATT si GND)

Recuperarea de la distanta OEM
Recuperati semnalul de la distanta de la sursa din fabricaMai multe informatii
Brand Audison
Scrieti propria recenzie
Recenzati:PACHET PLUG&PLAY AUDISON HI-FI BMW, AMPLIFICATOR AP F 8.9 BIT
Copyright © 2002-prezent CarSystems.