Program : Luni - vineri 9:00 - 17:00, sambata si duminica inchis

Subwoofer Auto Audison Prima dedicat BMW APBMW S8- 2 OHM, 150W RMS, 1 bucata

900,00 RON
în stoc
SKU
SKU-6644295702-1011-10

Pachetul contine 1 subwoofer.

Subwooferele au fost proiectate cu parametri electroacustici care maximizeaza performanta pentru cutia fabricii disponibila sub scaune. Conul ABS din plastic, armat cu fibra de sticla, si structura acustica cu un magnet frontal, asigura o adâncime minima de instalare pentru o compatibilitate perfecta cu întreaga gama. Doua garnituri de poliuretan de 5 mm, furnizate, permit subwooferului sa se potriveasca perfect casetei, decuplându-l de vibratii.
Subwooferele de 200 mm (8 ") APBMW S permit o înlocuire directa a difuzoarelor OEM sub scaunele din fata, valorificând la maximum încarcatura acustica din fabrica si generând frecvente joase adânci si clare. Puteti alege între S8-2 cu impedanta de 2 ohmi si S8-4 cu impedanta de 4 ohmi pentru o versatilitate îmbunatatita a compozitiei sistemului. De fapt, în configuratia sistemelor filtrante pasive medii si înalte, cu ajutorul crossover-ului furnizat, 4 din cele 8 canale ale AP 8,9 biti pot fi configurate în modul bridge, livrând 130 W rms la fiecare S8-4 instalat sub scaun. Modelul S8-2 poate fi utilizat într-un sistem frontal complet multiplu amplificat, maximizând puterea AP 8,9 biti la 2 ohmi si utilizând înca 2 canale pentru sistemul din spate. Magnetul din neodymium utilizat la S8-4 si S8-2 permite o putere si un control mai mare decât ferita, mentinând în acelasi timp adâncimea de instalare nemodificata.
 

Neodymium magnet

Pentru a maximiza performanta, minimizând volumul si greutatea.

 

Proiectat cu parametri electroacustici personalizati pentru BMW-Mini

Pentru a creste angajamentul de ascultare, prin frecvente joase puternice si clare, exploatând sistema acustica furnizata de fabrica.

 

Bobina de voce de 38 mm înfasurata pe suportul de aluminiu

Pentru o dispersie si o stabilitate considerabila a puterii, chiar si în timpul unor excursii înalte.

 

Doua garnituri de 5 mm prevazute

 

2 ohm configurare pentru iesire maxima

În combinatie cu AP 8,9 bit în multi-amplificare activa.Putere maxima W - 300W
Putere RMS W - 150W
Impendanta - 2 Ohm
Magnet Difuzor - Neodymium

Configurator soundpackMai multe informatii
Brand Audison
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Subwoofer Auto Audison Prima dedicat BMW APBMW S8- 2 OHM, 150W RMS, 1 bucata
Copyright © 2002-prezent CarSystems.