Termene și condiții

Vânzătorul se obligă ca datele personale ale Cumpărătorului să nu fie difuzate către terti. Cumpărătorului îi sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Cumpărătorul îşi dă acordul ca datele sale cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de vânzător şi de a primi pe viitor informaţii despre noi oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing direct. În condiţiile Legii 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal şi la cererea scrisă a Cumpărătorului, datată şi semnată, expediată pe adresa Vânzătorului, acesta se obligă: * să confirme solicitantului, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu datele sale personale; * să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să steargă datele a căror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în mod gratuit; * să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Cumpărătorul este de acord să primească obiecte promoţionale, produse gratuite, precum şi informaţii prin postă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vânzător şi partenerii săi. Prin încheierea acestui acord, Cumpărătorul acceptă să se aboneze la newsletterele CarSystems.

Livrarea si plata taxelor de transport

CarSystems livreaza majoritatea produselor comercializate cu ajutorul FanCourier in aria de acoperire a acestuia.

Plata taxelor de transport sunt suportate de CarSystems in cazul in care suma totala a comenzii depaseste 200 lei , altfel aeasta este suportata de client si este in valoare de 20 lei.

In cazul in care nu va aflati in aria de acoperire a FanCourier exista posibilitatea livrarii produselor la adresa dumneavoastra , dar cu un cost suplimentar in functie de km suplimentari fata de cel mai apropiat sediu FanCourier.

Conditii de returnare a produselor

Legea care face posibil acest lucru, si care reglementeaza conditiile in care se aplica, este Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

In calitate de client nemultumit, ai dreptul sa ne notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina ta sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Legea prevede, deasemenea, ca ai dreptul sa primesti inapoi, in termen de 30 de zile, suma integrala pe care ai platit-o pentru achizitionarea produsului.

Ce responsabilitati ai tu, in calitate de cumparator:

Din pacate, sunt putini aceia dintre cumparatori, care sunt constienti ca au si ei anumite responsabilitati pe care trebuie sa le respecte.

Astfel, esti obligat sa pastrezi cutia si ambalajul original al produsului, toate accesoriile care l-au insotit, precum si fisa tehnica sau alt tip de documentatie, daca au fost livrate impreuna cu produsul. Produsul trebuie trimis inapoi comerciantului insotit de toate acestea.

Deasemenea, produsul pe care-l returnezi trebuie sa fie inapoiat comerciantului, in starea initiala in care a fost primit, fara a fi suferit deteriorari datorate unei folosiri necorespunzatoare.

Atentie! Prevederile legii cumparaturilor la distanta nu se mai aplica in cazul in care nemaiavand rabdare te duci si ridici produsul direct de la sediul companiei chiar daca l-ai achizitionat de pe site-ul magazinului online.